A fokozatszerzési eljárás iskolaspecifikus követelményei

A PhD fokozatszerzési eljárás rendjét a BDTDSZ részletes szabályzatban rögzítette, az IKDI mindenben ehhez kíván alkalmazkodni.

Kiegészítések
    
a) Az idegen nyelvek ismeretét illetően az IKDI igazodik a BDTDSZ-ben meghatározott nyelvi követelményekhez, azzal a megszorítással, hogy a második nyelv nem lehet eszperantó vagy olyan kisnyelv, mely az irodalomtudományi tájékozódást nem segíti elő.
b) Modern filológiai témák esetén a PhD-hallgató a témavezetővel konzultálva dönti el, hogy az értekezés az adott munkanyelven vagy magyarul készüljön el.
c) Az IKDI az értekezés benyújtásakor a DSZ-ben meghatározott elektronikus dokumentumokat a 2. sz. mellékletben meghatározottak szerint fogadja el.

Frissítés dátuma: 2019.04.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.