Jubilánsok köszöntése

2016, szeptember 13 - 12:05
50, 60, 65 évvel ezelőtt végzett orvosok, zenetanárok és -művészek vehették át jubileumi diplomájukat hétvégén a Debreceni Egyetemen.

Az egykori hallgatók 50 évvel a diplomaszerzés után arany-, 60 év elteltével gyémánt-, a 65. évfordulón vas-, 70 esztendő után pedig rubindiplomát vehetnek át.

Az Általános Orvostudományi Kar szeptember 11-i ünnepségén az Aulában 74 arany, 17 gyémánt és 1 vasdiplomát adtak át a kar vezetői.

Az Általános Orvostudományi Kar jubilánsainak névsora a cikk alatt olvasható.

Ugyanezen a napon a Zeneművészeti Kar is díszoklevéllel köszöntötte jubilánsait a Liszt teremben rendezett ünnepségen.

- Ötven évnyi sikeres életút elismerése egyben összegzés is – fogalmazott ünnepi beszédében Duffek Mihály. A Zeneművészeti Kar dékánja visszatekintett a debreceni zenei felsőoktatás fél évszázados történetére.

- 50 évvel ezelőtt kezdték meg tanulmányaikat a jogelőd intézményben azok a fiatal hallgatók, akik ma jubileumi diplomát vehetnek át. Öt évtized alatt sikereket, kudarcokat egyaránt megéltünk, de a fejlődés – mint azt az elsőévesek száma is bizonyítja – töretlen, és ez biztató a jövőre nézve is – hangsúlyozta a dékán.

A Zeneművészeti Kar jubilánsainak névsora a cikk alatt olvasható.

Sajtóiroda - BZs


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.