Események

14 nov
„A Horthy-rendszer születése” címmel rendez tudományos konferenciát a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Történelmi Intézete.
14 nov
Első alkalommal szervez szakmai tanácskozást az adatvédelemmel kapcsolatos ismeretek átadására a Debreceni Egyetem Kancellária Adatvédelmi Központja.
14 nov
A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ is bemutatkozik a Felsőoktatási Tanácsadás Egyesület FETA Café – Diáktanácsadók vándorműhelye programsorozat keretében.
14 nov
„Értékteremtő tudomány” címmel Nemzetközi Interdiszciplináris Konferenciát rendez a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Egészségszociológiai Tudományos Koordinációs Központja.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ