Események

22 Jan
Idén is megrendezi téli diplomaosztó ünnepségét a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara.
22 Jan
„Szánj Magadra időt!" elnevezéssel stresszkezelő és lelki immunerősítő tréninget szervez a Debreceni Egyetem dolgozói számára a DE Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ.
21 Jan
Idén is megrendezi téli diplomaosztó ünnepségét a Debreceni Egyetem Informatikai Kara.
19 Jan
A Magyar Kultúra Napja programsorozat keretében könyvbemutatót és az irodalomtanítás lehetőségeiről szóló kerekasztal-beszélgetést rendez a Déri Múzeum az 55 X Ady című kötet* megjelenése alkalmából.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.